Professionell matt- och möbeltvätt

Få rena och fräscha mattor och möbler med oss på Buskhaga. Vi tar hand om allt från soffor och stolar till bilsäten och mattor. Boka en rengöring i stället för att byta ut dina möbler och mattor.
Varför Buskhaga

En bortglömd men viktig detalj

Hunden hårar, det tappas smulor och spills kaffe på mattan – känner du igen dig?
Vi sköter om dina mattor och möbler för ett trivsamt och hygieniskt hem. Genom att regelbundet tvätta bort smuts och fläckar kan du undvika slitage och behöva köpa nya möbler eller mattor i onödan. Låt oss hjälpa dig att ta hand om dina heminredningsprodukter så att de håller längre.

Kontakta oss på Buskhaga städ idag för att boka din professionella matt- och möbeltvätt och få rena och fräscha mattor och möbler i ditt hem!

Intresserad av matt- och möbeltvätt?

Fyll i namn, telefonnummer och e-postadress så kontaktar vi dig och berättar mer.

Fördelar med matt- och möbeltvätt

Djuprengöring

Vi använder oss av högkvalitativa produkter och tekniker för att säkerställa att dina mattor och möbler blir djuprengjorda och fria från fläckar och smuts.

Längre livslängd

Matt- och möbeltvätt ökar livslängden på dina möbler och mattor. Genom att ta hand om dina textiler ordentligt kan du förlänga deras livslängd och undvika kostsamma köp av nya möbler och mattor.

Hälsosammare inomhusklimat

Mattor och möbler samlar på sig damm, pollen och andra allergener som kan orsaka hälsoproblem. Genom att regelbundet tvätta dem kan du förbättra luftkvaliteten i ditt hem och minska risken för allergier och andra hälsoproblem.

Vanliga frågor och svar om matt- och möbeltvätt

Vi kan tvätta de flesta typer av mattor och möbler, inklusive tyg, skinn, ull och syntetiska material. Kontakta oss för att diskutera dina specifika behov.
Tiden det tar att tvätta en matta eller möbel beror på dess storlek och skick. Kontakta oss för offert och tidsuppskattning.
Det rekommenderas att tvätta dina mattor och möbler minst en gång om året för att behålla deras skick och livslängd. Men frekvensen kan variera beroende på hur mycket de används och utsätts för smuts och spill.
Företagsstädning

För en ren och trivsam arbetsmiljö

Vi erbjuder även städtjänster för företag och andra verksamheter. Vi anpassar våra tjänster efter dina behov och ser till att din arbetsplats alltid är ren och välkomnande för både anställda och kunder. Läs mer om våra företagstjänster här.

Om Buskhaga

Få mer tid till annat – vi löser städningen

Vill du kunna ägna mer tid åt din familj, hobby eller karriär? Då är Buskhaga din bästa vän i städbehov. Med våra skräddarsydda städtjänster av hög kvalitet och tillförlitlighet kan du släppa stressen och fokusera på det som verkligen betyder något för dig. Få mer tid till annat som gör livet värt att leva med Buskhaga vid din sida.

Vad tycker våra kunder?