Golvvård för både företag och privatkunder

Vi vet att rena och välskötta golv kan göra en stor skillnad i både företagslokaler och privata hem. Vi erbjuder skräddarsydda golvvårds-lösningar som kan anpassas efter era behov och önskemål. Vi har många års erfarenhet inom golvvård och har kompetensen att ta hand om alla typer av golv, oavsett material eller yta.

Varför Buskhaga

Golvvård för alla typer av golv

Vårt team av har gedigen kunskap och expertis inom golvvård. Vi använder oss av de senaste teknikerna och produkterna för att utföra professionell golvvård på alla typer av golv. Anlita oss för att få ett resultat du kan lita på!

Kontakta oss idag för att få ett kostnadsfritt offertförslag på våra skräddarsydda golvvårds-lösningar för både företag och dig som privatkund!

Intresserad av golvvård?

Fyll i namn, telefonnummer och e-postadress så kontaktar vi dig och berättar mer.

Tre fördelar med golvvård

Ökad livslängd och minskade kostnader

Golvvård skyddar era golv mot slitage och minskar behovet av reparationer. Hos oss på Buskhaga städ använder vi högkvalitativa produkter och tekniker för att säkerställa rena och snygga golv. Detta bidrar till att öka livslängden på era golv och minska långsiktiga kostnader.

Skräddarsydda lösningar efter era behov

Vi skapar en skräddarsydd golvvårdsplan som passar era behov. Vi besöker er för att inspektera era golv och skapa en plan som tar hänsyn till typ av golv, belastning och användningsområde. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar som passar just era behov och önskemål.

Rent och snyggt intryck

Väl underhållna golv ger en ren och fräsch känsla till rummet och skapar en välkomnande atmosfär. Med professionell golvvård från Buskhaga städ blir era golv rena och fräscha. Vi tar bort smuts och fläckar med högkvalitativa produkter och tekniker, vilket ger era golv ett rent och snyggt intryck.

Vanliga frågor och svar

Vi kan utföra golvvård på en mängd olika golv, inklusive linoleumgolv, plastgolv, gummigolv, trägolv, stengolv, marmorgolv och textilmattor.
Detta beror på faktorer som typ av golv, belastning och användningsområde. Vi kan hjälpa er att utveckla en golvvårdsplan som passar era specifika behov.
Vi använder endast professionella och högkvalitativa produkter som är skonsamma mot era golv och miljön.
Om Buskhaga

Få mer tid till annat – vi löser städningen

Vill du kunna ägna mer tid åt din familj, hobby eller karriär? Då är Buskhaga din bästa vän i städbehov. Med våra skräddarsydda städtjänster av hög kvalitet och tillförlitlighet kan du släppa stressen och fokusera på det som verkligen betyder något för dig. Få mer tid till annat som gör livet värt att leva med Buskhaga vid din sida.

Vad tycker våra kunder?