Jobba på Buskhaga

Det ska vara roligt och utvecklande att arbeta. Därför satsar vi på vår personal genom kvalité, trygghet och ansvar. På Buskhaga får du ett flexibelt och spännande jobb där du möter människor dagligen. Välkommen till Buskhaga som din nya arbetsgivare!

Jobba hos oss

Bli en del av Buskhaga Städ

Letar du efter en utvecklande och rolig arbetsplats? Då har du hittat rätt! Oavsett om du är ny på arbetsmarknaden, vill göra karriär eller byta riktning i arbetslivet. Vi på Buskhaga tror på schyssta villkor, att ha kul på jobbet och arbeta i team.

Vi växer och söker ständigt efter personer som kan stärka våra härliga team runt om i Sverige. Tillsammans gör vi vardagen enklare för människor! Och du, du behöver inte någon tidigare erfarenhet – så länge du har rivet så utvecklas vi tillsammans.

Låter städning tillsammans med oss på Buskhaga som något för dig? Tveka inte på att söka någon av våra tjänster nedan! Varmt välkommen.

Skicka ansökan

Fyll i namn, telefonnummer och e-postadress så kontaktar vi dig och berättar mer.
Bifoga personligt brev:
Bifoga personligt cv:
Lediga tjänster

Jobbmöjligheter på Buskhaga Städ

Här finner du våra lediga tjänster. Just nu har vi inga lediga tjänster, men vi tar gärna emot spontanansökningar. Skicka in din spontanansökan via formuläret ovan. Vi ser fram emot att höra från dig!

Buskhaga erbjuder:

Om Buskhaga

Få mer tid till annat – vi löser städningen

Vill du kunna ägna mer tid åt din familj, hobby eller karriär? Då är Buskhaga din bästa vän i städbehov. Med våra skräddarsydda städtjänster av hög kvalitet och tillförlitlighet kan du släppa stressen och fokusera på det som verkligen betyder något för dig. Få mer tid till annat som gör livet värt att leva med Buskhaga vid din sida.

Vad tycker våra kunder?