Vi vill förenkla människors vardag

Buskhaga städ AB är ett innovativt och väletablerat företag som utför alla typer av tjänster inom hem och företagsstädning. Tack vare goda och långsiktiga kundrelationer har vi på Buskhaga vuxit organiskt, till att bli en av de ledande aktörerna inom branschen. 

Om Buskhaga

Vi har varit verksamma sedan 2006 och är idag över 200 anställda, med huvudkontor i Karlstad. Vi har under årens lopp etablerat oss runt om i Mellansverige där vi idag har 13 kontor och är verksamma på över 25 orter.

Vår ledningsgrupp består av ägarna Mattias och Malin Holmgren samt vd Linda Torving, som leder vårt team av platschefer, arbetsledare, kvalitetsansvarig, skyddsombud och administrativ personal. Tillsammans arbetar vi för att ge våra kunder den bästa möjliga servicen.

Vi är certifierade inom:

Vi jobbar aktivt med systematisk arbetsmiljö för att stärka den fysiska och sociala hälsan på vår arbetsplats.

Vi effektiviserar verksamheten genom kvalitetsarbete och genom att kvalitetssäkra utförda jobb.

Vi arbetar aktivt med miljöfrågor och ledningssystemför att minska miljöpåverkan.

Buskhaga Städ

Vår vision och historia

Buskhaga Städ är ett familjeägt företag som föddes ur idén om att hjälpa människor med tid och avlastning för att öka deras välbefinnande. Vi är en del av Buskhaga AB som arbetar med hälsa och välmående. Vår strävan är att ha en positiv påverkan på våra medmänniskors mående. Vi förstår vardagens krav och tidsbrist, och hur det sätter sig på den fysiska, psykiska och sociala hälsan. Vår vision är att hjälpa våra kunder att återfå tid till det som verkligen betyder mest för dem.
Vårt team

Kvalitet och service

Vi är stolta över att kunna erbjuda högkvalitativ städning genom vårt professionella och erfarna team. Vi tror på personlig service där varje kund har sina unika behov och önskemål. Våra team består av dedikerad platschef med övergripande ansvar för respektive ort, arbetsledare som säkerställer vår kvalité och skyddsombud. Allt för att både du som kund, vi som leverantör och våra anställda ska ha en så positiv och härlig upplevelse av oss som möjligt. Arbetsmiljön är väldigt viktig för oss. Vi vet att branschen historiskt varit dålig på att ta hand om sina anställda, vi jobbar dagligen och aktivt för att säkerställa en trygg och säker arbetsmiljö där alla trivs. Vi ser fram emot att fortsätta utvecklas tillsammans med våra kunder och fortsätta ge dem tid över till annat i livet.

Vad tycker våra kunder?