Professionell kontorsstädning

En ren och fräsch arbetsplats är A och O för både dig som företagare och dina anställda. Vi på Buskhaga hjälper dig med kontorsstädning så du kan fokusera på andra viktiga uppgifter i din verksamhet. Låt oss hjälpa dig att få ett fräscht och trivsamt kontor.
Varför Buskhaga

Skräddarsydd städning på ditt kontor

Buskhaga genomför professionell kontorsstädning för att underlätta vardagen på din arbetsplats. Genom att hålla din verksamhet dammfri och fräsch kan ni fokusera fullt ut på arbetet. Vi tror att ett rent och trivsamt kontor leder till ökad produktivitet hos dina anställda.

Det är dessutom enkelt och flexibelt att anställa för kontorsstädning. Vi anpassar oss efter ditt specifika behov, därför väljer du själv i vilken omfattning och städfrekvens du behöver kontorsstädning. Utöver den ordinarie städningen kan vi också hjälpa dig med de små detaljerna. Så som att vattna blommorna, ta hand om disken, putsa fönsterna och hålla ordning på kaffemaskinen.

Med Buskhaga som städleverantör får dina anställda ta del av unika erbjudanden. Kontakta oss så berättar vi mer!

Intresserad av kontorsstäd?

Fyll i namn, telefonnummer och e-postadress så kontaktar vi dig och berättar mer.

Vad erbjuder vi för tjänster?

Kontorsstädning

Vi skräddarsyr kontorsstädning efter dina behov. Du väljer helt själv hur ofta och vilken omfattning du behöver vår hjälp. Enkelt, flexibelt, Buskhaga!

De små detaljerna

Vi har ett öga för detaljer och hjälper dig gärna det lilla extra. Så som att vattna blommorna, putsa fönsterna och ta hand om disken.

Påfyllning

Vi ser till att det finns förbrukningsartiklar på ditt kontor. Vi fyller på med toalettpapper, pappersmuggar, tvål och handdukar – allt för att underlätta för dig och dina anställda.

Vanliga frågor och svar

Kostnaden för kontorsstädningen beror helt på hur ofta och i vilken omfattning du vill ha städningen. Tillsammans skräddarsyr vi en lösning just för dig, kontakta oss så kommer vi fram till ett pris.
Vi rekommenderar en eller varannan städning per vecka. Det blir lätt smutsigt på kontor, därför är det ett bättre val att ha städning återkommande varje vecka. Men självklart anpassar vi oss efter ditt behov.
Om du bokar av eller bokar om senast fredagen veckan före ditt planerade städtillfälle kan du själv välja om du vill spara dina timmar i timpottsbanken eller om du vill att vi bokar av tillfället och då utan kostnad för det.

Om Buskhaga

Kontorsstädning på dina villkor

Buskhaga genomför professionell kontorsstädning för att underlätta vardagen på din arbetsplats. Våra erfarna städare gör ditt kontor rent och fräscht – alltid skräddarsytt efter ditt behov. Ta kontakt med oss så hjälper vi dig med kontorsstädning!

Vad tycker våra kunder?