Professionell storstädning för ditt hem

Är du trött på att spendera timmar på att städa ditt hem? Behöver du hjälp med en grundlig rengöring av alla dina ytor och möbler? Då är vår professionella storstädningstjänst det perfekta valet för dig! Hos Buskhaga erbjuder vi en högkvalitativ städning som gör ditt hem skinande rent och fräscht.

Varför Buskhaga

Effektiv storstädning efter dina behov

Vi har över 15 års erfarenhet av städning och är välutbildade för att ta hand om allt från smutsiga kök och badrum till dammiga bokhyllor och skåp. Vi har förståelse för att alla hem har olika behov, och erbjuder därför även specialiserade städningar för utvalda rum så som kök, badrum och andra ytor som du önskar.

Intresserad av storstädning?

Fyll i namn, telefonnummer och e-postadress så kontaktar vi dig och berättar mer.

Vad innefattar en storstädning?

Vår storstädning är det ultimata valet för dig som vill ha en djuprengöring från golv till tak. Vi ser till att alla ytor, hörn och vrår blir noggrant rengjorda för att du ska kunna känna skillnaden och njuta av ett välstädat hem. Låt oss ta hand om allt från kalkavlagringar i badrummet till dammråttor på svårtillgängliga ställen. Ge ditt hem den kärlek och omsorg det förtjänar genom vår professionella storstädningstjänst.

Hur går det till?

Kostnadsfri konsultation

Vi anpassar oss efter storleken på ditt hem och hur mycket tid som behövs för att rengöra det. Genom att boka en kostnadsfri konsultation kan vi ge dig en uppskattning på hur lång tid det tar och hur mycket det kommer att kosta. Vi anpassar oss även efter din tidsplan och kan skicka två personal om du vill halvera städtiden.

Grundlig städning

Vårt team utför en grundlig städning där vi dammar av alla skåp och bokhyllor, våttorkar höga höjder, armaturer och köksskåp. Vi avkalkar badrum och tvättar noga både väggar och golv noga för att säkerställa att varje del av ditt hem är rent och skinande.

Skräddarsydd storstädning

Med vår skräddarsydda storstädning kan du välja vilka områden i ditt hem som behöver extra uppmärksamhet. Dessutom kan du lägga till extra moment som fönsterputsning för en ännu mer komplett och perfekt helhetskänsla av vår storstädning.

Vanliga frågor och svar om storstädning

Ja, vi erbjuder specialiserade städningar av utvalda rum så som kök, badrum och andra ytor du önskar.

Hur rent ditt hem än är kräver en grundlig storstädning mer tid och fokus på detaljer än en vanlig hemstädning. Vi följer en specifik lista och går efter den för att ge dig den bästa möjliga rengöringen.
Det beror på storleken på ditt hem och hur mycket möbler och prylar du har. Boka en kostnadsfri konsultation så ger vi dig en uppskattning på hur mycket det kommer att kosta.
Storstädning av kök
Skräddarsydd

Storstädning på dina villkor

Upplev fördelarna med att få ditt hem storstädat på dina villkor med vårt erfarna städteam. Vi anpassar oss efter dina behov och erbjuder specialanpassade städningar för kök, badrum och andra ytor. Med möjligheten att skicka två personal kan vi effektivisera städprocessen. Boka en kostnadsfri konsultation för att se hur vi kan hjälpa dig!
Om Buskhaga

Få mer tid till annat – vi löser städningen

Vill du kunna ägna mer tid åt din familj, hobby eller karriär? Då är Buskhaga din bästa vän i städbehov. Med våra skräddarsydda städtjänster av hög kvalitet och tillförlitlighet kan du släppa stressen och fokusera på det som verkligen betyder något för dig. Få mer tid till annat som gör livet värt att leva med Buskhaga vid din sida.

Vad tycker våra kunder?