Företagsstädning

En ren och fräsch arbetsplats är en viktig faktor för dig och din personal. Vi hjälper dig med företagsstäd och utför allt ifrån engångsuppdrag till en helhetslösning. Anlita Buskahaga som din trygga partner vid företagsstädning.

Varför Buskhaga

Skräddarsydd städning för företag

Vi tror att en trivsam arbetsplats ökar produktiviteten hos dina anställda och gör att du som företagare kan fokusera på att driva bolaget framåt. Oavsett om det handlar om en mindre butik eller ett stort kontor kan vi på Buskhaga försäkra dig om att du får en skinande, ren arbetsplats.

Vi arbetar noggrant, professionellt och systematiskt. Allt för att du ska få ut det bästa möjliga av våra tjänster. Vi erbjuder bland annat kontorsstädning, trappstädning, fönsterputs och golvvård. Vi besöker gärna ditt företag och skräddarsyr en helhetslösning som passar just för dig. Du behöver inte binda upp dig utan vi tillhandahåller städning från gång till gång och erbjuder också ett heltäckande avtal där alla era lokalvårdsbehov ingår till ett fast pris.

Med oss som städleverantör får dina anställda ta del av unika erbjudanden. Kontakta oss så berättar vi mer!

Intresserad av företagsstädning?

Fyll i namn, telefonnummer och e-postadress så kontaktar vi dig och berättar mer.

Våra ISO-certifieringar för en kvalitetssäkrad städning

Vi är stolta över att vara certifierade enligt internationella standarder för kvalitetsledning (ISO 9001), arbetsmiljö (ISO 45001) och miljö (ISO 14001). Dessa certifieringar är ett bevis på vårt åtagande för att leverera högkvalitativa städtjänster samtidigt som vi prioriterar hälsa, säkerhet och miljöansvar. Genom att hålla oss till dessa standarder strävar vi alltid efter att överträffa förväntningarna och skapa en renare och mer hållbar arbetsmiljö för våra kunder.

För närvarande är samtliga våra kontor, utom vårt kontor i Strängnäs, certifierade enligt dessa standarder. Vi jobbar dock aktivt med att även detta kontor ska uppnå dessa certifieringar, och vi strävar alltid efter att hålla oss till högsta möjliga standarder oavsett plats.”

Vi jobbar aktivt med systematisk arbetsmiljö för att stärka den fysiska och sociala hälsan på vår arbetsplats.

Vi effektiviserar verksamheten genom kvalitetsarbete och genom att kvalitetssäkra utförda jobb.

Vi arbetar aktivt med miljöfrågor och ledningssystemför att minska miljöpåverkan.

Tjänster inom företagsstäd

Kontorsstäd

Vi bokar in ett besök och går igenom vad för behov just du har. Därefter skapar vi rena och trivsamma kontor – och anpassar självklart städningen efter din önskan. Kontorsstädning är enkelt och smidigt med oss på Buskhaga!

Trappstädning

En ren trappuppgång är vinnande koncept för både dig och dina anställda. Låt oss på Buskhaga ta hand om din trappstädning. Vi utför en professionell och grundlig städning där vi skräddarsyr ett upplägg efter behov.

Det lilla extra

Vi kan lösa det mesta för dig som företagare! Förutom just städningen kan vi också ge det där lilla extra. Så som att vattna blommorna, putsa fönsterna, hålla ordning på kaffemaskinen och ta hand om disken.

Vanliga frågor och svar

Vi finns runt om i hela Sverige! Om du vill se exakta platser kan du kika in på vår sida ”här finns vi”, kontakta något av våra lokala kontor så hjälper vi dig vidare med företagsstädning.
Kostnaden för företagsstädning beror helt på hur ofta och i vilken omfattning du vill ha städningen. Fyll gärna i vårt formulär så återkommer vi med ett skräddarsytt förslag för just dig!
Självklart kan vi göra det. Vi har ett öga för detaljer och kan tillhandahålla mindre tjänster där vi även vattnar blommor, tar hand om disken och putsar fönsterna i lokalerna.

Om Buskhaga

Företagsstädning på dina villkor

Buskhaga är din trygga partner vid företagsstäd. Våra professionella städare ger dina lokaler en ren och fräsch känsla och skräddarsyr en lösning för just dig. Allt ifrån engångsuppdrag till en helhetslösning.

Vad tycker våra kunder?