Fönsterputs av hög kvalité

Buskhaga utför professionell fönsterputs åt privatpersoner och företag runt om i Mellansverige. För oss är inget jobb för stort eller för litet. Vi putsar fönster i hemmet, kontoret och lokalen och har lång erfarenhet av såväl enkla som avancerade fönster. Hos oss kan du boka fönsterputs enstaka gånger eller välja återkommande vid exempelvis jul, vår, sommar och höst.

Varför Buskhaga

Professionell fönsterputs för privatkunder och företag

Bespara dig tid och besvär och låt Buskhaga putsa dina fönster. Vi har professionella fönsterputsare som har gedigen erfarenhet av alla sorters arbeten. Vi anser att varje hem är unikt och anpassar alltid våra tjänster efter just ditt behov.

Du kan välja mellan en komplett fönsterputs eller anpassad efter just ditt behov. Bor du exempelvis på en plats där fönsterna utsätts för mer smuts kan du välja att endast putsa utsidan. Du kan lita på att vi har erfarna medarbetare som håller högsta kvalitet i sitt utförande.

Intresserad av fönsterputs?

Fyll i namn, telefonnummer och e-postadress så kontaktar vi dig och berättar mer.

Bra att veta inför din fönsterputs

Nederbörd

Varken regn eller snö innehåller kalk och smutsar inte ner fönstren. Vi putsar även vid nederbörd.

Minusgrader

Vid minus 10 grader börjar det bli svårt att putsa men innan det putsar vi som vanligt. Vid lägre grader bokas tiden om till en annan dag.

Gamla skador

Gamla repor och skador kan framträda efter vi putsat. Denna typ av skador kan vi inte ta ansvar för.

Spröjs

Är spröjsen löstagbara och trasiga sätter vi inte tillbaka dem.

Svårputsade fönster

Fönster som vi inte kommer åt på grund av tex buskar eller stora föremål förblir oputsade. Meddela om ni är medvetna om svårputsade fönster så vi kan putsa dem.

Härdat glas

När ni bokar meddela om ni har vissa fönster med härdat glas i. Eftersom de skadas lättare än andra.

Vanliga frågor och svar

När vi utför en total rengöring av dina fönster kallar vi det för en Buskhagaputs.

Det här ingår i en komplett fönsterputs:

  • Putsning av utsida
  • Putsning av insida
  • Putsning mellan rutorna
  • Tvätt av fönsterbräden och karmar både på in och utsidan


Har du funderingar? Kontakta oss så får du alltid snabb återkoppling.

Prisexempel: En normalstor villa med 10 fönster kostar endast 900 kr/gång.

Bor du i stan eller vid en större väg kan utsidan av dina fönster bli smutsiga oftare. Därför kan du välja att endast putsa utsidan av dina fönster vid ett tillfälle. Vi kan också göra din inglasade balkong eller uterum skinande rent inför sommaren.

Du kan även beställa återkommande putsning för att alltid ha fräscha fönster utan att behöva tänka på att boka vid varje tillfälle. I abonnemanget kommer vi 6-7 gånger per år enligt förbestämt schema och putsar utvändigt. Du kan komplettera med en komplett fönsterputs, in och utsida, vid behov eller alltid välja det som återkommande med önskad intervall.

Det här ingår i ditt abonnemang för fönsterputs:

  • Alltid fräscha fönster
  • Du behöver inte vara hemma när vi putsar på utsidan
  • Ingen bindningstid


Prisexempel:
En normalstor villa med 10 fönster kostar endast 300 kr/gång för fönster med en sida efter rut och 600 kr/gång för fönster med två sidor efter rut.

Priset varierar på hur många fönster du vill ha putsade och om du vill pusta in- och utsida.

30 kr/fönster utvändigt
60 kr/fönster utvändigt + invändigt
120 kr/fönster utvändigt + invändigt + mellan

Vi kommer efter varje fönsterputs återkoppla hur det gick och eventuell justering av pris. När ni gjort en komplett fönsterputs kommer priset alltid vara detsamma tills det att fönster byts eller tillkommer.

Alla priser är efter RUT-avdrag.

Vi vill veta hur många glaspartier du vill ha putsade. Därför är det viktigt att räka på rätt sätt och att meddela oss om du har delningsbara fönster och vill ha fönsterputs på alla fyra sidor.

 

fonster_1_new  1 fönster med 1 fönsterruta

fonster_2_new  1 fönster med 2 fönsterrutor

fonster_2_1_new  2 fönster med 1 fönsterruta i varje

Företagsstädning

För en ren och trivsam arbetsmiljö

Vi erbjuder även städtjänster för företag och andra verksamheter. Vi anpassar våra tjänster efter dina behov och ser till att din arbetsplats alltid är ren och välkomnande för både anställda och kunder. Läs mer om våra företagstjänster här.

Om Buskhaga

Få mer tid till annat – vi löser städningen

Vill du kunna ägna mer tid åt din familj, hobby eller karriär? Då är Buskhaga din bästa vän i städbehov. Med våra skräddarsydda städtjänster av hög kvalitet och tillförlitlighet kan du släppa stressen och fokusera på det som verkligen betyder något för dig. Få mer tid till annat som gör livet värt att leva med Buskhaga vid din sida.

Vad tycker våra kunder?