Spara tid med flyttstädning till fast pris

Vi vet att det är mycket att tänka på vid en flytt, låt därför oss hjälpa till med det mest tidskrävande – flyttstädningen. Medan vår professionella personal tar hand om städningen, kan du fokusera på den nya starten i livet.

Varför Buskhaga

Prisvärd flyttstädning

Vi ansvarar för hela flyttstädningen från start till mål, du kan alltid lita på att vi gör vårt jobb till perfektion. Det viktiga är att du ska bli nöjd. Vi går därför igenom vad som ska göras och ser till att du kan slappna av med vetskapen att jobbet blir gjort.

När du bokar flyttstädning hos oss erbjuder vi alltid åtta dagars städgaranti. Vi lämnar garantin för att du ska känna sig fullt nöjd med vårt utförda arbete – är det något du inte är nöjd med kommer vi tillbaka och åtgärdar felet

Intresserad av flyttstädning?

Information om din bostad
Information om din bostad
Ni kan tidigast börja med städningen (minst 1 vecka framåt)
Städningen behöver vara klar senast
Inställelseavgift
Det tillkommer en inställelseavgift på 100 kr inom stad och 150 kr utanför stad
Om ni önskar RUT-avdrag vänligen fyll i personnummer här under, annars lämna fältet tomt.
Flyttstädning

Din trygga städpartner

För oss är kvalitén på flyttstädningen viktig, våra städare är erfarna inom städbranschen och flyttstädningar vilket gör att vi kan arbeta metodiskt och effektiv. Därför kan vi alltid erbjuda ett fast pris och full garanti på våra utförda arbeten. Vi är gärna med på besiktningen av hyresvärden eller köpare för att ta fullt ansvar med att vara din trygga städpartner. Vårt mål är att göra flytten enklare för dig som kund.

Vad ingår i flyttstädningen?​​

Varje rum i bostaden har sina måsten och ställer olika krav på städningen. Vi är därför noga med vad som ska göras och vad vi gör. Hårt smutsade bostäder kommer inte kunna städas utefter den planerade tidsramen eller det satta priset. Vårt fasta pris är utifrån normalsmutsade bostäder. Innan städningen påbörjas informeras du om eventuella prisändringar och får därefter ta ställning till det nya priset. Säger du nej så ställer vi in städningen. Du bestämmer helt enkelt.

Kök

För kök tar vi det mesta. Allt du behöver göra är att frosta av frysen och packa ihop husgeråden – resten fixar vi.

Badrum

Badrummet kan vara svårt att göra rent själv, låt därför oss ta hand om det. Vi utför all form av städning – från tak till golv.

Rum

Oavsett hur många och stora rum du har så städar vi alla med samma kvalité och noggrannhet.

Om Buskhaga

Få mer tid till annat – vi löser städningen

Vill du kunna ägna mer tid åt din familj, hobby eller karriär? Då är Buskhaga din bästa vän i städbehov. Med våra skräddarsydda städtjänster av hög kvalitet och tillförlitlighet kan du släppa stressen och fokusera på det som verkligen betyder något för dig. Få mer tid till annat som gör livet värt att leva med Buskhaga vid din sida.

Vad tycker våra kunder?