Byggstädning som underlättar

Behöver du städning efter en renovering? Eller har du ett större bygge som behöver städas? Oavsett vilket så finns vi på Buskhaga är för att hjälpa dig. Vi har lång erfarenhet av byggstädning och säkerställer att du får ett skinande rent slutresultat.
Varför Buskhaga

Byggstädning för företag och privatpersoner

I samband med en renovering är det mycket dammpartiklar som samlas i minsta springa. Byggdamm kan påverka din hälsa, därför är det viktigt att det städas grundligt. Oavsett om du renoverat ett badrum, ett helt hus eller nybyggnation så finns vi på Buskhaga här för att hjälpa till. Vi tar med oss noggrannheten från hemstädningen till byggstädning.

Renoveringar och byggnationer kan smutsa ner mer än vad man önskar och då kan det vara läge för en byggstädning. Vi på Buskhaga utför en grundlig byggstädning där du får ett skinande slutresultat, fritt från dammpartiklar. Låt våra professionella städare ta hand om byggstädningen så får du tid över till annat.

Intresserad av byggstäd?

Fyll i namn, telefonnummer och e-postadress så kontaktar vi dig och berättar mer.
Byggstädning

Byggstädning på dina villkor

Buskhaga Städ utför noggrann byggstädning för både privatpersoner och företag. Oavsett om det är en mindre renovering eller ett större bygge. Vår personal har stor erfarenhet av byggstäd och ger dig ett skinande rent slutresultat.

Vanliga frågor och svar

  • Damning av tak och väggar
  • Våttorkning av lister och golv
  • Våttorkning av dörr och dörrkarmar
  • I och utanpå skåp och garderober
  • Fönsterputs ingår
Vi uppskattar tid och pris för byggstädningen redan innan besöket, därefter utför vi en grundlig städning hos dig. I vissa fall kan vi behöva komma tillbaka ännu en gång, detta eftersom byggdamm gärna åker runt och lägger sig igen efter städning.

Pris på byggstädning varierar beroende på storlek och omfattning. Fyll i vårt formulär så återkommer vi med prisförslag!

Det här ingår i ditt abonnemang för fönsterputs:

  • Alltid fräscha fönster
  • Du behöver inte vara hemma när vi putsar på utsidan
  • Ingen bindningstid


Prisexempel:
En normalstor villa med 10 fönster kostar endast 300 kr/gång för fönster med en sida efter rut och 600 kr/gång för fönster med två sidor efter rut.

Företagsstädning

För en ren och trivsam arbetsmiljö

Vi erbjuder även städtjänster för företag och andra verksamheter. Vi anpassar våra tjänster efter dina behov och ser till att din arbetsplats alltid är ren och välkomnande för både anställda och kunder. Läs mer om våra företagstjänster här.

Om Buskhaga

Få mer tid till annat – vi löser städningen

Vill du kunna ägna mer tid åt din familj, hobby eller karriär? Då är Buskhaga din bästa vän i städbehov. Med våra skräddarsydda städtjänster av hög kvalitet och tillförlitlighet kan du släppa stressen och fokusera på det som verkligen betyder något för dig. Få mer tid till annat som gör livet värt att leva med Buskhaga vid din sida.

Vad tycker våra kunder?