Städtjänster i Västerås med omnejd för alla behov

Buskhaga erbjuder en mängd olika städtjänster i Västerås som är skräddarsydda efter dina behov. Oavsett om du behöver hemstädning, kontorsstädning, golvvård eller fönsterputs, så kan vi hjälpa dig.

Låt oss ta hand om din städning så du kan fokusera på det som är mer viktigt. Passa på att njuta av livet och ta en fika med vänner, besök föräldrarna eller ta en promenad längst med vackra mälarpromenaden och fyll på med energi.

Kontakta oss

Camilla Åhs

Platschef
072-08 07 058
camilla@buskhaga.com

Personal

Professionella städare i Västerås med omnejd med expertis

Vår personal består av ett glatt gäng tjejer och killar som alla är stolta över sitt yrke. Med deras skicklighet gör de ett fantastiskt jobb ute hos dig som kund. Dessutom är vår personal certifierade och har expertis inom alla typer av städning. Vi arbetar med de senaste städteknikerna och rengöringsprodukterna för att se till att vi ger dig den bästa möjliga städningen varje gång.

Intresserad av städtjänster?

Fyll i namn, telefonnummer och e-postadress så kontaktar vi dig och berättar mer.
Mer tid till annat

Flexibla städtjänster som ger dig tid till annat

Vi förstår att din tid är värdefull. Därför erbjuder vi flexibla städtjänster som kan anpassas helt efter dina behov och tider. Oavsett om du behöver en regelbunden städning varje vecka, fönsterputs eller kontorsstädning. Buskhaga finns här för att ge dig tid över till annat.

Städtjänster

Prisvärda städtjänster i Västerås med omnejd

Våra städtjänster är skräddarsydda för att passa alla dina rengöringsbehov. Genom att anlita oss kan du lägga tid på annat och låta oss göra ditt hem eller kontor skinande rent. Vi erbjuder flexibla och prisvärda städtjänster som passar alla dina behov. Hör av dig så hjälper vi dig med städning i Västerås.