Breda städtjänster för alla behov

Buskhaga Städ är mer än bara ett hemstädföretag. Vi erbjuder en mängd olika städtjänster i Säffle och Åmål med omnejd som är skräddarsydda för att möta alla dina rengöringsbehov. Oavsett om du behöver fönsterputs, kontorsstädning, storstädning, golvvård, trädgårdshjälp eller något annat, så kan vi hjälpa dig.

Kontakta oss

Fanny Cederlund

Platschef Säffle
070-497 04 53
fanny@buskhaga.com

Personal

Professionella städare med expertis

Buskhaga har funnits i Säffle och Åmål i över 10 år. Våra städare är professionella och har expertis inom alla typer av städning. Vi arbetar med de senaste städteknikerna och rengöringsprodukterna för att se till att vi ger dig den bästa möjliga städningen varje gång.
Mer tid till annat

Flexibla tjänster som ger dig tid till annat​​

Vi förstår att din tid är värdefull. Därför erbjuder vi flexibla städtjänster som kan anpassas helt efter dina behov och tider. Oavsett om du behöver en regelbunden städning varje vecka, fönsterputs eller trädgårdshjälp. Buskhaga finns här för att ge dig tid över till annat!
Städtjänster

Prisvärda tjänster i Säffle och Åmål

Buskhaga Städ erbjuder en bred uppsättning av städtjänster som är skräddarsydda för att passa alla dina rengöringsbehov. Genom att anlita oss kan du lägga tid på annat, så som hobbys och träffa nära och kära. Vi erbjuder flexibla och prisvärda städtjänster som passar alla budgetar. Kontakta oss idag för att boka din städning i Säffle/Åmål med omnejd!

Vi använder oss av företagsstädning genom Buskhaga Städ AB måndag-fredag varje och mycket nöjda. Aldrig något krångel, alltid bra utfört.

/Henrik på Karlstad Trafik Skola​

Vi brukar anlita Buskhaga Städ AB när vi känner att vi inte hinner med städningen ibland, aldrig några problem att boka enligt önskemål eller en ordinarie städning. Fönsterputsningen lämnar vi alltid över till Buskhaga 2 ggr per år och är en ren lyx att komma hem till.

/Björn​