Breda städtjänster för alla behov

Buskhaga Städ är mer än bara ett hemstädföretag. Vi erbjuder en mängd olika städtjänster i Säffle och Åmål med omnejd som är skräddarsydda för att möta alla dina rengöringsbehov. Oavsett om du behöver fönsterputs, kontorsstädning, storstädning, golvvård, trädgårdshjälp eller något annat, så kan vi hjälpa dig.

Kontakta oss

Fanny Cederlund

Platschef Säffle
070-497 04 53
fanny@buskhaga.com

Intresserad av våra tjänster?

Mer tid till annat

Flexibla städtjänster som ger dig tid till annat

Våra smidiga städtjänster ger dig utrymme att fokusera på det som verkligen betyder något för dig. Oavsett om du behöver enstaka städtjänster eller regelbunden städning, kan vi anpassa våra tjänster efter dina behov och önskemål. Vi är också tillgängliga för att hjälpa till vid student-, fest- eller bröllopsevenemang.  Låt oss ta hand om städningen så att du kan ta hand om resten!

Personal

Professionella städare med expertis

Buskhaga har funnits i Säffle och Åmål i över 10 år. Våra städare är professionella och har expertis inom alla typer av städning. Vi arbetar med de senaste städteknikerna och rengöringsprodukterna för att se till att vi ger dig den bästa möjliga städningen varje gång.
Städtjänster

Prisvärda tjänster i Säffle och Åmål

Buskhaga Städ erbjuder en bred uppsättning av städtjänster som är skräddarsydda för att passa alla dina rengöringsbehov. Genom att anlita oss kan du lägga tid på annat, så som hobbys och träffa nära och kära. Vi erbjuder flexibla och prisvärda städtjänster som passar alla budgetar. Kontakta oss idag för att boka din städning i Säffle/Åmål med omnejd!

Vad tycker våra kunder?