Breda städtjänster för alla behov

Buskhaga Städ är mer än bara ett hemstädföretag. Vi hat funnits i Örebro i över tio år och erbjuder en mängd olika städtjänster. Allt går givetvis att anpassa för att möta alla dina rengöringsbehov. Oavsett om du behöver fönsterputs, kontorsstädning, storstädning, golvvård eller något annat, så kan vi hjälpa dig.

Kontakta oss

Agneta Alm

Områdeschef
072-090 83 84
agneta@buskhaga.com

Personal

Professionella städare med expertis

Alla våra städare är professionella och har expertkunskap inom alla typer av städning. Vi arbetar med de senaste städteknikerna och rengöringsprodukterna för att se till att vi ger dig den bästa möjliga städningen varje gång. Alla som börjar hos oss får en utbildning i städteknik, hur de ska handskas med kemikalier och materialhantering. Det är viktigt för att oss att du som kund känner dig trygg med vår personal i erat hushåll.
Mer tid till annat

Flexibla tjänster som ger dig tid till annat​​

Vi förstår att du har en hektisk livsstil och att din tid är värdefull. Därför erbjuder vi flexibla städtjänster där vi anpassar oss efter dig och din vardag. Oavsett om du behöver en regelbunden städning varje vecka, en storstädning då och då eller en engångsstädning för en speciell händelse, så kan vi hjälpa dig. Självklart kan vi ta detaljer så som fönster eller möbler om du bara vill ha hjälp och avlastning med det. Har du skjortor du vill att vi ska hjälpa dig att stryka till dina möten på arbetet eller kanske ta hand om dina växter medan du är ute och reser, inga problem. Vi finns här för dig!
Städtjänster

Prisvärda tjänster i Örebro med omnejd

Buskhaga Städ erbjuder en bred uppsättning städtjänster som är skräddarsydda för att passa alla dina rengöringsbehov. Våra flexibla städare använder de senaste teknikerna och produkterna inom städ och rengöring för att se till att du får den bästa möjliga städningen varje gång. Vi erbjuder flexibla och prisvärda städtjänster som passar alla. Kontakta oss idag för att boka din städning i Örebro!

Jag har varit kund hos er i flera år och är jättenöjd med era tjänster. Ni kommer en gång i månaden och städar hemma hos mig. Ni är så duktiga och trevliga!

/Birgitta Örn, Örebro

Vi brukar anlita Buskhaga Städ AB när vi känner att vi inte hinner med städningen ibland, aldrig några problem att boka enligt önskemål eller en ordinarie städning. Fönsterputsningen lämnar vi alltid över till Buskhaga 2 ggr per år och är en ren lyx att komma hem till.

/Björn​