Städtjänster i Örebro för alla behov

Buskhaga Städ är mer än bara ett hemstädföretag. Vi har funnits i Örebro i över tio år och erbjuder en mängd olika städtjänster. Allt går givetvis att anpassa för att möta alla dina rengöringsbehov. Oavsett om du behöver fönsterputs, kontorsstädning, storstädning, golvvård eller något annat, så kan vi hjälpa dig.

Intresserad av städtjänster?

Fyll i namn, telefonnummer och e-postadress så kontaktar vi dig och berättar mer.

Kontakta oss

Agneta Alm

Områdeschef
072-090 83 84
[email protected]

Mer tid till annat

Flexibla städtjänster som ger dig tid till annat

Våra smidiga städtjänster ger dig utrymme att fokusera på det som verkligen betyder något för dig. Oavsett om du behöver enstaka städtjänster eller regelbunden städning, kan vi anpassa våra tjänster efter dina behov och önskemål. Vi är också tillgängliga för att hjälpa till vid student-, fest- eller bröllopsevenemang.  Låt oss ta hand om städningen så att du kan ta hand om resten!
Personal

Professionella städare med expertis i Örebro

Alla våra städare är professionella och har expertkunskap inom alla typer av städning. Vi arbetar med de senaste städteknikerna och rengöringsprodukterna för att se till att vi ger dig den bästa möjliga städningen varje gång. Alla som börjar hos oss i Örebro får en utbildning i städteknik, hur de ska handskas med kemikalier och materialhantering. Det är viktigt för att oss att du som kund känner dig trygg med vår personal i erat hushåll.

Städtjänster

Prisvärda tjänster i Örebro med omnejd

Buskhaga Städ erbjuder en bred uppsättning städtjänster i Örebro med omnejd som är skräddarsydda för att passa alla dina rengöringsbehov. Våra flexibla städare använder de senaste teknikerna och produkterna inom städ och rengöring för att se till att du får den bästa möjliga städningen varje gång. Vi erbjuder flexibla och prisvärda städtjänster som passar alla. Kontakta oss idag för att boka din städning i Örebro!

Vad tycker våra kunder?