Breda städtjänster för alla behov

Buskhaga Städ erbjuder en mängd olika städtjänster i Mellerud med omnejd som är skräddarsydda för att möta alla dina rengöringsbehov. Oavsett om du behöver fönsterputs, kontorsstädning, storstädning, golvvård eller något annat, så finns vi här för att hjälpa dig.

Kontakta oss

Helena Skoglund

Kvalitetsansvarig och platschef Mellerud
072-090 83 85
helena@buskhaga.com

Personal

Professionella städare med expertis

Vi har erbjudit städtjänster i Mellerud i över 2 år. I januari 2021 tog vi över kooperativet Veris där vi har kvar samma duktiga personal. Våra städare är professionella och har expertis inom alla typer av städning. Vi arbetar med de senaste städteknikerna och rengöringsprodukterna för att se till att vi ger dig den bästa möjliga städningen varje gång.

Intresserad av våra tjänster?

Mer tid till annat

Flexibla städtjänster som ger dig tid till annat

Våra smidiga städtjänster ger dig utrymme att fokusera på det som verkligen betyder något för dig. Oavsett om du behöver enstaka städtjänster eller regelbunden städning, kan vi anpassa våra tjänster efter dina behov och önskemål. Vi är också tillgängliga för att hjälpa till vid student-, fest- eller bröllopsevenemang.  Låt oss ta hand om städningen så att du kan ta hand om resten!

Städtjänster

Prisvärda tjänster i Mellerud

Att anlita oss på Buskhaga är en stor trygghet och ger dig tid över till annat. Vi erbjuder en bred uppsättning städtjänster som är skräddarsydda för att passa alla dina rengöringsbehov. Vi erbjuder flexibla och prisvärda städtjänster som passar alla budgetar. Kontakta oss idag för att boka din städning i Mellerud med omnejd!

Vi använder oss av företagsstädning genom Buskhaga Städ AB måndag-fredag varje och mycket nöjda. Aldrig något krångel, alltid bra utfört.

/Henrik på Karlstad Trafik Skola​

Vi brukar anlita Buskhaga Städ AB när vi känner att vi inte hinner med städningen ibland, aldrig några problem att boka enligt önskemål eller en ordinarie städning. Fönsterputsningen lämnar vi alltid över till Buskhaga 2 ggr per år och är en ren lyx att komma hem till.

/Björn​