Breda städtjänster för alla behov

Buskhaga Städ är mer än bara ett städföretag. Vi har funnits i Karlstad i över 15 år och erbjuder en mängd olika städtjänster som går att skräddarsy för att möta alla dina rengöringsbehov. Oavsett om du behöver hjälp med fönsterputs, flyttstädning, kontorsstädning, storstädning, golvvård, ugnsrengöring, möbeltvätt, mattvätt eller något annat så har vi en lösning som passar dig.

Kontakta oss

Linn Fallström

Sälj- och schemakoordinator
020-10 41 10
linn@buskhaga.com

Personal

Professionella städare med expertis

Alla våra städare är professionella och har expertis inom alla typer av städning. Vi arbetar med de senaste städteknikerna och rengöringsprodukterna för att se till att vi ger dig den bästa möjliga servicen varje gång.
Mer tid till annat

Flexibla tjänster som ger dig tid till annat​​

Vi förstår att du har en hektisk livsstil och att din tid är värdefull. Därför erbjuder vi flexibla städtjänster som kan anpassas efter din tidtabell. Oavsett om du behöver en regelbunden städning varje vecka, en storstädning en gång i månaden eller en engångsstädning för en speciell händelse, så kan vi hjälpa dig.

Buskhaga Städ erbjuder en bred uppsättning städtjänster som är anpassade för att passa alla dina rengöringsbehov. Vår dedikerade personal använder de senaste produkterna inom städ och rengöring för att ge ett bra resultat som håller länge. Vi erbjuder flexibla och prisvärda städtjänster som passar alla plånböcker. Kontakta oss i dag för att boka din städning i Karlstad med omnejd.

Städtjänster

Prisvärda tjänster i Karlstad med omnejd

Vi erbjuder städtjänster som inte bara är effektiva, utan också prisvärda och som passar alla behov. Vi förstår vikten av att ha en ren och fräsch miljö i ditt hem och på arbetsplatsen. För oss är det en självklarhet att det ska vara tillgängligt för alla. Du kan vara säker på att vi ger dig valuta för pengarna när du väljer att anlita oss för din städning i Karlstad med omnejd.

Vi använder oss av företagsstädning genom Buskhaga Städ AB måndag-fredag varje och mycket nöjda. Aldrig något krångel, alltid bra utfört.

/Henrik på Karlstad Trafik Skola​

Vi brukar anlita Buskhaga Städ AB när vi känner att vi inte hinner med städningen ibland, aldrig några problem att boka enligt önskemål eller en ordinarie städning. Fönsterputsningen lämnar vi alltid över till Buskhaga 2 ggr per år och är en ren lyx att komma hem till.

/Björn​