Breda städtjänster för alla behov

Buskhaga Städ är mer än bara ett städföretag. Vi har funnits i Karlstad i över 15 år och erbjuder en mängd olika städtjänster som går att skräddarsy för att möta alla dina rengöringsbehov. Oavsett om du behöver hjälp med fönsterputs, flyttstädning, kontorsstädning, storstädning, golvvård, ugnsrengöring, möbeltvätt, mattvätt eller något annat så har vi en lösning som passar dig.

Intresserad av städtjänster?

Fyll i namn, telefonnummer och e-postadress så kontaktar vi dig och berättar mer.

Kontakta oss

Linn Fallström

Sälj- och schemakoordinator
020-10 41 10
[email protected]

Mer tid till annat

Flexibla städtjänster som ger dig tid till annat

Våra smidiga städtjänster ger dig utrymme att fokusera på det som verkligen betyder något för dig. Oavsett om du behöver enstaka städtjänster eller regelbunden städning, kan vi anpassa våra tjänster efter dina behov och önskemål. Vi är också tillgängliga för att hjälpa till vid student-, fest- eller bröllopsevenemang.  Låt oss ta hand om städningen så att du kan ta hand om resten!
Personal

Professionella städare med expertis

Alla våra städare är professionella och har expertis inom alla typer av städning. Vi arbetar med de senaste städteknikerna och rengöringsprodukterna för att se till att vi ger dig den bästa möjliga servicen varje gång.
Städtjänster

Prisvärda tjänster i Karlstad med omnejd

Vi erbjuder städtjänster som inte bara är effektiva, utan också prisvärda och som passar alla behov. Vi förstår vikten av att ha en ren och fräsch miljö i ditt hem och på arbetsplatsen. För oss är det en självklarhet att det ska vara tillgängligt för alla. Du kan vara säker på att vi ger dig valuta för pengarna när du väljer att anlita oss för din städning i Karlstad med omnejd.

Vad tycker våra kunder?