Breda städtjänster för alla behov

Buskhaga Städ är mer än bara ett hemstädföretag. Vi erbjuder en mängd olika städtjänster i Karlskoga och Kristinehamn med omnejd som är skräddarsydda för att möta alla dina rengöringsbehov. Oavsett om du behöver hemstädning, fönsterputs, kontorsstädning eller storstädning, så finns vi här för att underlätta din vardag.

Kontakta oss

Pia Gustavsson

Platschef
070- 350 22 83
pia@buskhaga.com

Personal

Professionella städare med expertis

Våra städare är professionella och har expertis inom alla typer av städning. Oavsett vad du behöver hjälp med så har vi kunnig personal som utför städningen med hög kvalitet och med ett skinande rent resultat. Vi arbetar med de senaste städteknikerna och rengöringsprodukterna för att se till att vi ska kunna ge dig den bästa möjliga städningen varje gång.

Vårt kontor i Karlskoga har funnits i över 6 år och har kunder runt om såsom i Degerfors, Kristinehamn, Väse, Gyttorp med mera. Med våra professionella städare gör vi ditt hem rent, så du har tid över för annat!

Intresserad av våra tjänster?

Mer tid till annat

Flexibla städtjänster som ger dig tid till annat

Våra smidiga städtjänster ger dig utrymme att fokusera på det som verkligen betyder något för dig. Oavsett om du behöver enstaka städtjänster eller regelbunden städning, kan vi anpassa våra tjänster efter dina behov och önskemål. Vi är också tillgängliga för att hjälpa till vid student-, fest- eller bröllopsevenemang.  Låt oss ta hand om städningen så att du kan ta hand om resten!

Städtjänster

Prisvärda tjänster i Karlskoga och Kristinehamn med omnejd

Buskhaga Städ arbetar professionellt med att kunna hjälpa just dig med dina rengöringsbehov, oavsett omfattning. Vi skräddarsyr städningen efter just dina önskemål och budget. Kontakta oss idag för att boka din städning i Karlskoga och Kristinehamn med omnejd.