Breda städtjänster i Arvika för alla behov

Vi på Buskhaga städ i Arvika erbjuder ett brett utbud av städtjänster för alla behov. Vi är ett härligt gäng på ungefär 15 personer som jobbar för att underlätta vardagen för våra fantastiska kunder. Arvika är en liten gemytlig stad vid Glafsfjordens strand och vi är stolta över att kunna erbjuda våra tjänster här.

Vi utför alla slags städtjänster, från flyttstädning och veckovis städning till storstädning och fönsterputs. Vi har även erfarenhet av byggstädning, kontorsstädning, industristädning, butiksstädning, trappstädning, golvvård och saneringsstäd. Oavsett vilken typ av städning du behöver hjälp med, kan vi hjälpa dig.

Kontakta oss

Ida Lövstrand

Sunne
Arbetsledare och försäljning
072-206 22 89
ida@buskhaga.com

Susanne Rönning

Arvika
Områdeschef och försäljning
073-050 79 08
Susanne.r@buskhaga.com

Intresserad av våra tjänster?

Mer tid till annat

Flexibla städtjänster som ger dig tid till annat

Våra smidiga städtjänster ger dig utrymme att fokusera på det som verkligen betyder något för dig. Oavsett om du behöver enstaka städtjänster eller regelbunden städning, kan vi anpassa våra tjänster efter dina behov och önskemål. Vi är också tillgängliga för att hjälpa till vid student-, fest- eller bröllopsevenemang.  Låt oss ta hand om städningen så att du kan ta hand om resten!

Personal

Professionella städare med expertis

Vårt team består av skickliga och erfarna städare som är experter inom all typ av städning. Vi använder alltid rätt produkter för att säkerställa att ditt hem eller kontor blir rent och fräscht. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativ städning och att du ska känna dig trygg med oss som din städleverantör i Arvika.
Städtjänster

Prisvärda tjänster i Arvika och Sunne med omnejd

Buskhaga städ i Arvika är det perfekta valet för dig som söker efter pålitliga och högkvalitativa städtjänster som är anpassade efter dina behov. För oss är det en självklarhet att det ska vara tillgängligt för alla. Vi strävar efter att leverera enastående service varje gång. Oavsett om du behöver hjälp med att städa ditt hem eller kontor, är vårt team redo att hjälpa dig. Kontakta oss på Buskhaga städ i Arvika i dag för att diskutera dina städbehov.

Vi använder oss av företagsstädning genom Buskhaga Städ AB måndag-fredag varje och mycket nöjda. Aldrig något krångel, alltid bra utfört.

/Henrik på Karlstad Trafik Skola​

Vi brukar anlita Buskhaga Städ AB när vi känner att vi inte hinner med städningen ibland, aldrig några problem att boka enligt önskemål eller en ordinarie städning. Fönsterputsningen lämnar vi alltid över till Buskhaga 2 ggr per år och är en ren lyx att komma hem till.

/Björn​

Vad tycker våra kunder?