Erbjudanden

Här hittar du attraktiva erbjudanden som förenklar din vardag. Våra rengöringstjänster ger dig tid över till annat – alltid med kvalitet och omsorg. Se aktuella kampanjer och gör en smart investering i ditt hem.

Black week

50% på storstädning

Nu erbjuder vi en exklusiv 50% rabatt på julstädning och storstädning för dig som blir återkommande kund för hemstädning. Gäller under veckorna 46-50.

15% på fönsterputs

Vår fokus på detaljer garanterar skinande resultat. Under Black Week erbjuder vi 15% rabatt på fönsterputstjänster. Ge dina fönster den glans de förtjänar till ett förmånligt pris.

Ungsrengöring 220 kr

Med vårt Black Week-erbjudande blir din ugn som ny för endast 220 kr, efter RUT-avdraget. Låt våra experter sköta det hårda arbetet och återställ ugnens lyster och funktion.

15% på matt- och möbeltvätt

Ta hand om dina textilier med vårt Black Week-erbjudande. Vi erbjuder 15% rabatt på matt- och möbeltvätt, vilket försäkrar att dina textilier blir rena och fräscha.

Varför Buskhaga

Få ett skinande rent hem

Vi på Buskhaga har lång erfarenhet av städning och ger dig det där lilla extra för ditt hem. Hos oss kan du välja fritt när vi ska komma hem till dig för en hemstädning – varje, varannan eller kanske var fjärde vecka? Tid är en värdefull resurs och vi finns här för att underlätta just det. Lägg ditt fokus på familj, vänner och fritidsintressen, så gör vi ditt hem skinande rent.

När du bokar hemstädning kan du välja mellan fastpris per tillfälle, detta passar dig som vill ha kontinuitet med samma dag, tid och personal. Eller månadspris som passar dig som är mer flexibel, här blir du månadsfakturerad i förskott och där dag och tid kan variera månad till månad. Anlita oss på Buskahaga för hemstädning och var säker på att ditt hem är i trygga och erfarna händer.

Intresserad av våra tjänster?

Fyll i namn, telefonnummer och e-postadress så kontaktar vi dig inom kort.

Om Buskhaga

Få mer tid till annat – vi löser städningen

Vill du kunna ägna mer tid åt din familj, hobby eller karriär? Då är Buskhaga din bästa vän i städbehov. Med våra skräddarsydda städtjänster av hög kvalitet och tillförlitlighet kan du släppa stressen och fokusera på det som verkligen betyder något för dig. Få mer tid till annat som gör livet värt att leva med Buskhaga vid din sida.

Vad tycker våra kunder?